Reviews

Wij zijn bij Femke een gezellig avondje creatief bezig geweest met houtbranden. De diverse soorten en formaten houten planken zijn erg leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook leuk om het item te houden voor jezelf. Ik had een nogal complex ontwerp van het familiewapen bedacht voor op een houtplank als cadeau voor mijn vader. Maar met wat hulp van Femke bleek zelfs dit ontwerp gewoon goed te maken zonder enige ervaring! Sidney had een tof ontwerp gekozen uit de vele opties die Femke zelf beschikbaar heeft. Femke helpt je geduldig en legt goed uit. Er kan eigenlijk niets fout gaan in deze workshop. Je gaat gegarandeerd een gezellige avond beleven en met iets heel leuks naar huis waar je trots op kunt zijn.

Marieke & Sidney

Vanaf het eerste bericht al een super enthousiast gevoel! Femke reageert leuk en vlot op mails. Dan de workshop natuurlijk. We waren vanwege een vrijgezellenfeest met 11 dames. We hebben bij Femke een workshop houtbranden gegeven. Uitleg was super, iedereen is met een mooie snijplank naar huis gegaan en ook nadien kregen we alleen maar enthousiaste reacties. Sommigen willen zelfs een eigen houtbrander aan gaan schaffen om nog meer creaties te gaan maken! Het was een gezellige en super geslaagde middag! Femke bedankt en heel veel succes met je gave bedrijf!

Sarissa & Saskia

Ik heb verschillende workshops gevolgd bij MadeByFem zoals het maken van een tekstbord, leren armbandjes met de naam van mijn kinderen en houtbranden. Het was een hele leuke sfeer, waarbij je eigen voorkeur en creativiteit tot uiting kan komen. Femke helpt je goed op gang, door eerst voor te doen hoe het moet, of wanneer je vastloopt komt ze altijd met een oplossing. De creaties zijn zo leuk dat ze in ons huis hangen of ik heb ze kado gedaan. Het is zeker een aanrader!!

Styn