Laat je inspireren ♥

Creatieve, hip en zo leuk!

Allemaal kenmerken voor onze nieuwe workshop houtbranden. In twee uur tijd leren we je de basisprincipes van het houtbranden. Het is niet alleen leuk om te maken, maar nog leuker om hem later te gebruiken op al je feestjes en partijen. Of maak een prachtige plank voor iemand anders, want dit is leuk om te geven, maar ook om te ontvangen. Voor deze workshop houtbranden gebruiken we verschillende soorten snijplanken van hout.

MadeByFem Workshops Creatief Friesland teamuitje Groningen babyshower Drenthe Vrijgezellenfeest leuk ontspannen avondje weg Flevoland

Met eigen ontwerp of sjablonen

Voordat we gaan houtbranden, maken we eerst het ontwerp. De aanwezige voorbeelden zorgen ervoor dat niemand zonder inspiratie zit, maar een persoonlijk ontwerp kan natuurlijk ook. Workshop houtbranden kan ideaal gecombineerd worden met het hippe handletteren. Schrijf pakkende teksten en/of maak tekeningen. Creativiteit kent geen grenzen! We zetten het ontwerp over op de snijplanken en gaan daarna aan het werk met het inbranden.

Afspraak maken
Creatief in Workshops MadeByFem Houtbranden Friesland

Schrijven met vuur

Eerst wordt uitgelegd hoe jullie de brander moeten gebruiken en worden enkele handigheidjes en tips gegeven. Tijdens de workshop houtbranden werken we met een brander met een hoge, vaste temperatuur. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag!

Houtbranden moeilijk? Nee, het is echt voor iedereen! Deze workshop werkt heel ontspannend en erg leuk om te combineren met de workshop handletteren. Voor vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of vriendinnenavond.

Creatief in workshops MadeByFem workshop houtbranden Friesland Groningen Drenthe Vriendinnen Teamuitjes

Samen Herinneringen maken

Kom gezellig samen met je (klein)zoon/(klein) dochter een Ouder-Kind-Workshop volgen en iets moois maken.
Of je nu ouder, grootouder, oppas, tante, oom, of welke band je ook met elkaar hebt, samen creatief bezig zijn is zo fijn en waardevol. Kom eens een gezellige ouder-kind-workshop doen waarbij je gaat samenwerken aan een mooi kunstwerk. Je zult stap voor stap begeleid worden en je bent er echt even samen uit.

Ouder-Kind-Workshop Friesland Creatief in Workshops Samenwerken Liefde Creatief Groningen Drenthe
Creatief in Workshops MadeByFem Friesland Groningen Drenthe Vriendinnen Teamuitjes Babyshowers Gezellig avondje creatief leuk

Workshop

Prijs: €37,50 p.p incl. koffie/thee en wat lekkers.
Ouder-Kind-Workshop: Prijs €55 incl. koffie/thee, ranja en wat lekkers (ouder en Kind, vanaf 10 jaar tot 13 jaar)
Duur is ongeveer 2 uur.

♥ Wil je je gelijk aanmelden voor deze super, leuke, verslavende workshop? Wacht dan niet en klik hier.
♥ Houtbranden (te) moeilijk? Nee, het is echt voor iedereen! Heel leuk om te combineren met de workshop handletteren.
♥ Kijk ook eens naar onze andere creatieve workshops. Leuk voor vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of vriendinnenavond!

Meld je aan voor deze workshop

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.