Geplande workshops 2023

We zitten alweer in de laatste periode van dit jaar. Het is voorbij gevlogen.
Op onderstaande dagen kun je een workshop komen doen:

Do 7 december om 19.30 uur (Houtbranden en Macramé) VOL
Vr 15 december om 10.00 uur, (Houtbranden)
Za 16 december om 14.00 uur, thema KERST 

Geplande workshops 2024

Op onderstaande dagen kun je alvast inplannen voor het nieuwe workshopjaar!

Vr 19 januari om 10.00 uur
Za 27 januari om 10.00 uur
Di 6 februari om 19.30 uur
Do 29 februari om 19.30 uur
Wo 13 maart om 19.30 uur
Za 16 maart om 14.00 uur (houtbranden)

Je kunt alleen meedoen met workshops bij opgave, bij te weinig deelname zal de workshop worden samengevoegd met een andere (latere) datum.
➸ In de zomermaanden staan er geen open workshops gepland. Wel is het mogelijk om zelf met een groepje van 5 personen (of meer) te komen op een eigen datum (in overleg).

Workshops Creatief Friesland MadeByFem teamuitje Groningen babyshower Drenthe Vrijgezellenfeest leuk ontspannen avondje weg Flevoland Glas om lood schilderen
Workshops Friesland MadeByFem

Wil je jezelf opgeven voor een workshop? In onze agenda vind je een compleet overzicht van de geplande evenementen. Voor al onze workshops is het mogelijk om met een groep of individueel aan te sluiten. Meld je dan aan via ons contact formulier. Vanaf 5 personen kun je in overleg zelf kiezen voor een datum en tijd. Mocht je andere vragen hebben dan kan je natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Workshops

Door het Coronavirus ben je als bedrijf genoodzaakt om de veiligheid van jullie en van ons voorop te stellen. Daarom hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt om onze workshops op een veilige en verantwoorde manier te kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij jullie op een gepaste afstand en met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen ontvangen!

We leven in een gekke tijd. Daarom moet je soms flexibel zijn en en snel kunnen schakelen. We doen ons best om altijd naar een oplossing te zoeken en proberen in mogelijkheden te blijven denken!

Workshop Handletteren Friesland