Workshops Friesland MadeByFem

Wil je jezelf opgeven voor een workshop of ben je meer geïnteresseerd in een creatieve workshop? In onze agenda vind je een compleet overzicht van de geplande evenementen per maand. Voor al onze workshops is het mogelijk om met een groep of individueel aan te sluiten. Zit er iets tussen waar je graag aan mee wilt doen?
Meld je dan aan via ons contact formulier. Mocht je andere vragen hebben dan kan je natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Workshops

Door het Coronavirus ben je als bedrijf genoodzaakt om de veiligheid van jullie en van ons voorop te stellen. Daarom hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt om onze workshops op een veilige en verantwoorde manier te kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij jullie op een gepaste afstand en met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen ontvangen! Op dit moment kun je alleen een workshop reserveren voor een groep vanaf 6 personen. Mocht je met minder zijn, laat het dan weten. Wij kunnen dan kijken of we ook groepjes kunnen samenvoegen.

Workshop Handletteren Friesland
Workshops Friesland

Geplande workshop

Gezien de situatie en alle maatregelen omtrent het corona virus, staan er momenteel geen data gepland. Helaas, maar het is even niet anders. Wanneer er wel (weer) mogelijkheden zijn, zal ik deze momenten delen. Wij doen ons best om altijd naar een oplossing te zoeken en proberen in mogelijkheden te blijven denken!

Je kunt alleen meedoen met workshops bij opgave.