Ik ben Femke, getrouwd, trotse mama van 3 prachtige kinderen, begin 40, woon in het mooie Heerenveen in de provincie Friesland, creatief, nieuwsgierig, impulsief, wil (ooit) wonen in een warm land waar altijd de zon schijnt, verslaafd aan thee en mijn zonnebril, hou van gezelligheid, kan heerlijk fantaseren en dromen, bezige bij, huismusje, gevoelig en erg zorgzaam. Na jaren voor de klas te hebben gestaan, voelde ik dat ik mijn hart moest volgen om verder te gaan als beeldend kunstenaar. Naast het geven van creatieve workshops, maak ik tastbare 3d handen onder de naam Bodycasting Friesland. Bodycasting is het vastleggen van het lichaam in een realistisch 3D beeld op ware grootte. Denk hierbij aan voeten en handen tot aan hele borstbeelden of met de poot van je geliefde huisdier. Ik zet de tijd stil in een prachtige tastbare herinnering.

Bodycasting ByFem Friesland

Creatieveling

Al van jongs af aan ben ik een creatieveling. Ik werk graag met mijn handen, wat mij veel ontspanning geeft. Het maakt mijn hoofd leeg en geeft mij ruimte om mijn talenten te ontdekken. En hoe leuk is het, om dit ook bij anderen naar boven te halen. Want het leuke is, dat iedereen creatief kan zijn. Je bent welkom om je eigen ideeën te gebruiken, maar heb ook voorbeelden. Onze leerzame workshops zorgen voor ontspanning, waarbij je ook met wat leuks naar huis gaat. In de afgelopen jaren is mijn bedrijf gegroeid en mag ik voor mensen vanuit (Noord)Nederland en daarbuiten prachtige creatieve workshops geven. Wanneer mag ik jou verwelkomen?

Creatief in Workshops MadeByFem

Atelier

Ik ben gevestigd in het prachtige Heerenveen (Friesland). Deze GOUDEN PLAK ligt centraal in Friesland aan de A7 (Amsterdam – Groningen) en de A32 (Zwolle-Leeuwarden). Ons atelier is een centraal gelegen pand in het centrum van Heerenveen. Ons atelier is gemakkelijk bereikbaar per auto, bus of trein (het station HEERENVEEN is hier praktisch om de hoek) . Voor de deur kunt u gratis parkeren. Wij zijn alleen op afspraak geopend waardoor we privacy kunnen garanderen.

Creatief in Workhshops Vriendinnenavond Teamuitje creatief bezig zijn Bodycasting Friesland houtbranden epoxy schilderen Groningen Drenthe Flevoland