Laat je inspireren ♥

Zo hip en verslavend

Een Resin art workshop is helemaal van deze tijd. De epoxy giethars is doorzichtig en glashelder en kunt hier de mooiste dingen mee decoderen. Epoxy is uniek en biedt veel mogelijkheden. Omdat het doorzichtig en keihard is, kun je er persoonlijke dingen in doen, denk hierbij aan foto’s, gedroogde bloemen of (dieren)haren. Na behandeling heeft vocht hier geen grip meer op, heeft het een prachtige gladde afwerking en wordt deze beschermd tegen UV straling.

 

Creatief in Workshops Resin Art Epoxy Workshop Friesland Groningen Drenthe leren hoppy ontspanning bloemen basis gieten

Eindeloze mogelijkheden

Het werken met giethars is zo leuk, maar waar moet je beginnen? Deze giethars heeft namelijk zoveel mogelijkheden. Al deze vragen komen aan bod tijdens onze workshop en leggen het graag aan je jullie uit! Ervaring is niet nodig, want iedereen kan het leren. Tijdens onze workshop leer je hoe je een veilige werkplek kan creëren, de basis van de materialen en hoe je dit op een goede manier kunt toepassen. Tijdens de workshop ontvang je een starters set waarmee je aan de slag gaat. Je kunt lekker experimenteren met verschillende kleuren, glitters, bloemetjes en mallen. De gemaakte spullen moeten eerst goed uitharden, daarom krijg je ze niet gelijk mee naar huis. Kom later terug om deze op te halen of we sturen het je na.

Creatief in Workshops Resin Art Epoxy Workshop Friesland Groningen Drenthe leren hoppy ontspanning bloemen

Workshop

Resin Art (sieraden maken): Prijs: €37,50 incl. koffie/thee en wat lekkers. Duur is ongeveer 2 uur.

♥ Wil je je gelijk aanmelden voor deze super, leuke, verslavende workshop? Wacht dan niet en klik hier.
♥ Wij bieden ook leuke pakketten met materialen aan. Hier zitten alle materialen in waar we tijdens de workshop mee werken. Erg makkelijk om er vooraf uitleg over te krijgen en daarna gelijk te proberen. Wil je zeker zijn dat je na een workshop een basissetje voor je klaar ligt, reserveer dan één. Dan zorgen wij dat deze voor je klaar ligt.
♥ Kijk ook eens naar onze andere creatieve workshops. We bieden veel verschillende workshops aan, denk hierbij aan een houtbranden of handletteren.
! Deze workshop kan alleen bij ons op locatie !

Creatief in Workshops Resin Art Epoxy Workshop Friesland Drenthe Groningen leren hobby ontspanning bloemen ring

Meld je aan voor deze workshop

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.