Laat je inspireren

Eeuwenoude knoopkunst

In de jaren ’70 was het erg hip om te macrameeën. Veel woning werden in die tijd opgevrolijkt met zelfgemaakte wand- en/of plantenhangers. Macramé is echter weer helemaal terug van weggeweest, helemaal hip en ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Macramé ofwel het knopen van draad/touw is een erg veelzijdige kunst. Het lijkt heel ingewikkeld, maar met een paar basisknopen krijg je al hele mooie effecten en maak je al snel een prachtig kunstwerk.

 

 

Workshop Macramé Creatief in Workshops MadeByFem Friesland Drenthe Groningen

Oubollig en saai?

Juist niet! Macramé is helemaal van deze tijd door mooiere, zachtere materialen, waardoor het een luxe, complete uitstraling krijgt. Er zijn tal van kleuren te verkrijgen zodat je het helemaal naar je eigen smaak kan maken. Deze mooie kunst maak je zoveel mogelijk van natuurlijke materialen en past in elk interieur.

Workshop Macrame Creatief in Workshops MadeByFem Friesland Drenthe Groningen teamuitje creatief ontspannen gezellig

Houtje, touwtje

Het lijkt allemaal zo ingewikkeld en moeilijk. Om van in de knoop te raken, zou je denken! Maar niks in minder waar! Met een paar simpele basisknopen kan je echt al de mooiste dingen maken. Zodra je ziet welke knopen het zijn, kun je maken wat je wil. Er is zoveel inspiratie te vinden!

Workshop Macramé Creatief in Workshops MadeByFem Friesland Groningen Flevoland

Verslavend!

Schrijf je nu in voor deze leuke workshop Macramé! Als je eenmaal weet hoe leuk en makkelijk het is, ben je niet meer te stoppen.  Tijdens de workshop liggen de materialen voor je klaar. Natuurlijk staat er koffie, thee en wat lekkers op tafel om er een extra feestje van te maken. Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig. Met mijn hulp is jouw project zo gemaakt! En heb vertrouwen, want oefening baart kunst!

Workshop Macrame Creatief in Workshops MadeByFem Friesland Flevoland Groningen Drenthe

Wat bieden we aan?

Je maakt een wand- of plantenhanger.
Prijs: €40,00 p.p incl. koffie/thee en wat lekkers.
Duur is ongeveer 2 uur.

♥ Je leert de basisknopen maken waarmee je heel snel aan de slag kan.
♥ Super leuk als vriendinnenavond, vrijgezellenfeest of babyshower!
♥ Kijk ook eens naar onze andere creatieve workshops. We bieden veel verschillende workshops aan, denk hierbij aan een, houtbrandenslagstempels, deurmat pimpen of handletteren. 

Creatief in Workhshops Vriendinnenavond Teamuitje creatief bezig zijn Bodycasting Friesland houtbranden epoxy schilderen Groningen Drenthe Flevoland

Meld je aan voor deze workshop

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.