Positieve energie verspreiden

Door creatieve workshops te organiseren wil ik ontspannen en creatieve herinneringen maken. In welke situatie dan ook, want met de jaren zullen deze herinneringen tastbaarder worden. Het is prachtig en een dankbare taak en geeft mij zoveel energie.

Positieve energie verspreiden kan in iedere situatie, op ieder moment en dat maakt elke dag zo waardevol. Het is mijn richting, het is wie ik wil zijn!

Creatief in workshops MadeByFem workshop handletteren Friesland Groningen Drenthe Vriendinnen Teamuitjes

Kunst is voor iedereen

Een workshop duurt gemiddeld 2 uur. De prijzen van de workshops zijn inclusief alle benodigde materialen en koffie/thee met wat lekkers. Daarbij vinden wij het belangrijke dat er een ontspannen gezellige sfeer is waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt. Wij bieden professionele begeleiding en houden van gezelligheid. Wat je ook kiest, je bent er echt even uit. Natuurlijk zijn al onze workshops aan te passen voor leuke ontspannen babyshowers, vrijgezellenfeestjes of teamuitjes.

Laat je inspireren of wellicht heb je al iets speciaals in gedachten. Wil jij je specifieke wens voorleggen, een vrijblijvende offerte ontvangen of heb je een andere vraag? Laat mij dit weten via het contactformulier.

Workshop Handletteren
Workshop Houtbranden
Workshop Resin art (Epoxy)

Workshops Friesland MadeByFem

Beschikbaarheid

Je kunt al vanaf 6 personen een workshop volgen op een eigen data, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het is wel verstandig om van te voren te reserveren. Sommige workshops hebben voorbereiding nodig. Maar ook voor spontane acties hebben wij genoeg opties.

Wil je jezelf opgeven voor een workshop of ben je meer geïnteresseerd in een creatieve babyshower? Dit kan via ons contactformulier maar mag natuurlijk ook via de mail of telefonisch doorgegeven worden.

Workshops Friesland

Veiligheid

Door het Coronavirus ben je als bedrijf genoodzaakt om de veiligheid van jullie en van ons voorop te stellen. Daarom hebben wij de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt aan een manier om onze workshops  op een veilige en verantwoorde manier te kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij jullie op een gepaste afstand en met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen ontvangen!

Veiligheid covid workshops Friesland MadeByFem

Herinneringen zijn de mooiste cadeaus

Met een cadeaubon van MadeByFem schiet je gelijk raak! Want een mooi cadeau verzinnen hoeft niet lastig te zijn. Met een cadeaubon heb je een unieke verrassing voor een verjaardag of zomaar om te laten zien hoe belangrijk die persoon voor je is. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven én te krijgen! Ik zou je graag helpen om dit te realiseren.

De bon kun je ophalen maar kan ook verstuurd worden per post, is niet in te wisselen tegen contanten en behouden één jaar hun waarde.

MadeByFem Workshops creatief vriendinnenavond teamavond babyshower ouder kind Friesland Groningen Drenthe